کاشت ابرو به روش FUT

کاشت ابرو به روش fut

اگر ابروهای کم پشتی دارید یا به دلایل مختلفی مانند بیماری، مسائل ژنتیکی یا آسیب دیدن پوست ناحیه ابرو یا حتی متناسب نبودن فرم ابرو با آناتومی صورت خود به دنبال تغییر حالت ابروهای خود هستید، حتما بارها به سراغ روش هایی رفته اید که اگرچه ارزان به نظر میرسند؛ اما هیچ گاه نتیجه دلخواه و دائمی را برای شما به دنبال ندارند. کاشت ابرو به روش FUT، یکی از تکنیک های دائمی و بی دردسری است که با استفاده از بانک موی خود فرد، امکان طراحی ابروهایی طبیعی و پرپشت را برای او فراهم می کند و هزینه بسیار کمتری نسبت به روش های موقتی دارد. در ادامه، همراه ما باشید تا ضمن آشنایی با این روش کاشت ابرو، از هزینه ها، عوارض و همچنین، مزایا و معایب آن نیز مطلع شوید.

آشنایی با تکنیک کاشت ابرو به روش FUT

در روش کاشت ابرو با استفاده از تکنیک FUT، پزشک نواری باریک از پوست ناحیه بانک مو (معمولا پشت سر) را برداشته و پس از آن، فولیکول های مو را از ناحیه برداشت شده استخراج می کند و پس از جداسازی فولیکول های سالم، تارهای موی انتخاب شده را در ناحیه ابرو می کارد. این تارها، در سوراخ های بسیار ریزی که توسط سوزن های فوق العاده ظریف در پوست ابرو ایجاد شده اند، قرار می گیرند. کاشت ابرو به روش FIT به دلیل هزینه کمتر در مقایسه با سایر روش ها و همچنین، کوتاه بودن مدت زمان انجام آن طرفداران زیادی دارد.

کاشت ابرو به روش FUT

مراحل کاشت ابرو به روش FUT

تکنیک FUT در مقایسه با سایر روش های کاشت ابرو، در زمان کوتاه تری انجام می شود و از این رو، امکان انجام تمام مراحل کاشت ابرو به این روش و در یک جلسه درمانی وجود دارد. پزشک متخصص مراحل زیر را برای کاشت ابرو با استفاده از تکنیک FIT طی می کند:

مرحله اول: طراحی مدل ابرو

مدل ابروهای شما علاوه بر اینکه بر اساس سلیقه خودتان طراحی می شوند، باید با آناتومی صورت شما هماهنگی داشته باشد تا از اخمو شدن چهره و تاثیر منفی بر روی زیبایی شما جلوگیری کند. پزشک پیش از عمل کاشت ابرو به روش FUT، طراحی ابروهای شما را با در نظر گرفتن تمامی این موارد انجام می دهد و طرح نهایی را به تایید شما می رساند.

مرحله دوم: شناسایی و برداشت فولیکول ها

بانک موی مورد نیاز برای کاشت ابرو معمولا از بین نواحی پشت سر، اطراف گوش، پشت گوش و پایین گردن انتخاب می شود. از آنجایی که ضخامت تارهای مو در این نواحی در خانم ها و آقایان متفاوت است، پزشک بر اساس جنسیت زیباجو، مناسب ترین بانک مو را برای وی انتخاب کرده و پس از بی حسی موضعی ناحیه انتخاب شده، یک برش در پوست ایجاد کرده و فولیکول‌های مو را به شکل یک نوار باریک از این ناحیه برداشت می‌کند و پوست بانک مو را با ظرافت بخیه زده و پانسمان می کند.

مرحله سوم: برداشت و آماده سازی فولیکول ها

از آنجایی که تمام فولیکول های برداشت شده، شرایط مورد نیاز برای کاشت در ناحیه ابرو را ندارند؛ پزشک متخصص پس از بررسی تک به تک فولیکول ها در زیر میکروسکوپ، نمونه های سالم و با کیفیت بالا را انتخاب و آماده سازی می کند. تبحر پزشک در انجام تکنیک کاشت ابرو به روش FUT، نقش موثری در جداسازی فولیکول های سالم و جلوگیری از آسیب دیدن آنها در مراحل برداشت و آماده سازی دارد.

مرحله چهارم: کاشت فولیکول ها

در این مرحله، پس از بی حس کردن ناحیه کاشت، پزشک متخصص با استفاده از سوزن های بسیار ظریف سوراخ های ریزی در پوست ابرو ایجاد می کند. پس از آن، فولیکول های آماده شده را با دقت در این سوراخ ها قرار می دهد. این مرحله، حساس ترین بخش فرایند کاشت ابرو به روش FUT است و اگر با دقت و مهارت کافی انجام نشود، ابروها ظاهر طبیعی و خواب مناسبی ندارند و نتیجه ایجاد شده مطابق سلیقه و خواست زیباجو نخواهد بود.

مزایا و معایب کاشت ابرو به روش FUT

روش FUT یکی از قدیمی ترین و مورد اعتمادترین روش های کاشت ابرو است که در مدت زمان بسیار کوتاه، ابروهایی طبیعی، پرپشت را برای زیبارویان ایجاد می کند. با این وجود، این روش نیز مانند تمام اعمال زیبایی و جوانسازی، دارای مزایا و معایبی است که باید با آنها آشنا شوید.

مزایای کاشت ابرو به روش FUT

  • امکان برداشت تعداد بالای فولیکول های مو تنها در یک برش
  • نتیجه دهی سریع تر در مقایسه با سایر روش های کاشت ابرو
  • هزینه مقرون به صرفه
  • کوتاه تر بودن زمان انجام کاشت ابرو با این روش
  • طبیعی تر شدن ظاهر ابروها از نظر تراکم و جهت خواب ابرو
  • احتمال بسیار کم آسیب دیدن فولیکول های مو در زمان برداشت

معایب کاشت ابرو به روش FUT

  • نیاز به بخیه و جراحی
  • نامناسب برای افراد دارای بانک موی ضعیف
  • احتمال بروز عفونت و باقی ماندن جای زخم در بانک مو در صورت نداشتن مهارت و تجربه کافی پزشک
  • تورم، درد و خونریزی ناحیه برداشت
  • دوره نقاهت طولانی تر در مقایسه با سایر روش ها
کاشت ابرو به روش FUT

عوارض کاشت ابرو به روش FUT

عمل کاشت ابرو با استفاده از تکنیک FUT، عوارض بسیار کمی دارد که عبارتند از:

  • خونریزی، قرمزی، تورم و کبودی پوست
  • پوسته پوسته شدن ناحیه ابرو
  • عفونت در ناحیه کاشت و برداشت
  • رشد موهای کاشت شده در جهت غیر طبیعی
  • باقی ماندن جای زخم در ناحیه بانک مو
  • درد خفیف تا شدید در نواحی کاشت و برداشت فولیکول های مو

عوارضی مانند خونریزی، قرمزی، تورم، درد و کبودی پوست در بانک مو و پوست ناحیه کاشت، طبیعی است و معمولا معمولا تا چند روز پس از عمل از بین می روند. با این وجود، اگر پزشک از مهارت کافی برای انجام عمل کاشت ابرو به این روش برخوردار نباشد یا اینکه عمل کاشت در محیط غیر استریل انجام شود یا زیباجو، توصیه های پزشک را جدی نگیرد و از مصرف داروهای تجویز شده خودداری کند؛ ممکن است این عوارض به شکل شدیدتر و طولانی تری ایجاد شوند.

علاوه بر این عوارض، ممکن است برخی افراد درگیر عوارض جانبی نسبتا نادر این عمل مانند عفونت، رشد موهای کاشت شده در جهت غیر طبیعی، باقی ماندن جای زخم در ناحیه بانک مو یا فولیکولیت (التهاب فولیکول های مو) شوند. البته این عوارض نیز، اغلب پس از مراجعه به پزشک، قابل درمان خواهند بود.

کاشت ابرو به روش FUT

مراقبت های بعد از کاشت ابرو به روش FUT

پزشک متخصص پس از انجام عمل کاشت ابرو با استفاده از این تکنیک، توصیه هایی را برای مراقبت از زخم های ایجاد شده در اختیار شما قرار می دهد و ممکن است داروهایی از جمله آنتی بیوتیک را نیز، برای تسریع در روند بهبود برای شما تجویز نماید. رعایت این مراقبت ها و همچنین مصرف داروهای توصیه شده، نقش بسیار موثری در رسیدن به نتیجه دلخواه شما و داشتن ابروهایی خوش فرم، جذاب، طبیعی و پرپشت دارد. مهمترین مراقبت های بعد از کاشت ابرو به روش FUT عبارتند از:

  • پرهیز از استحمام با آب داغ یا مراجعه به استخر، جکوزی و سونا تا حداقل یک هفته بعد از عمل عدم مصرف مشروبات الکلی یا دخانیات (مصرف این مواد، ریسک خونریزی و کند شدن روند بهبودی زخم ها را افزایش می دهد.)
  • استفاده منظم از تمامی داروهای تجویز شده توسط پزشک
  • بالاتر نگه داشتن سر از بدن در هنگام خواب
  • خودداری از هر گونه دستکاری زخم ها در بخش بانک مو و ابرو
  • تعویض منظم پانسمان زخم ها طبق دستور پزشک (به ویژه در روش FUT)
  • خودداری از شستشوی ابرو و ناحیه بانک مو تا ۴۸ ساعت پس از عمل
  • عدم مصرف داروهای رقیق کننده خون (آسپرین، وارفارین، ایبوپروفن و…) بدون مشورت با پزشک

هزینه کاشت ابرو به روش FUT

کاشت ابرو با استفاده از این تکنیک، هزینه کمتری در مقایسه با سایر روش های کاشتن ابرو مانند روش FIT دارد. این هزینه، برای تمام زیباجویان یکسان نیست و به عوامل متعددی از قبیل مهارت و تجربه پزشک، هزینه های کلینیک یا دستمزد پزشک، هزینه های خرید دارو، پانسمان و سایر هزینه های مربوط به دوران نقاهت بستگی دارد. طبیعتا در یک کلینیک مجهز و مدرن که عمل کاشت ابرو در محیط کاملا استریل و توسط پزشکان مجرب و با سابقه بالا، انجام می شود؛ هزینه کاشت ابرو به روش FUT بالاتر است، اما از طرفی، پرداخت این هزینه برای رسیدن به ابروهای دلخواه شما بدون نگرانی از عفونت یا سایر عوارضی که در اثر نداشتن مهارت کافی پزشک یا غیر استریل بودن محیط عمل ایجاد می شود، کاملا ارزشش را خواهد داشت. برای اطلاع دقیق از هزینه کاشت ابرو به روش FUT می توانید با کلینیک تماس بگیرید تا بر اساس آناتومی صورت شما و میزان تراکم موردنظرتان، کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

Related posts

ارسال دیدگاه